Neptoniin voidaan lisätä henkilöitä usealla tavalla. Henkilöt voidaan tuoda ajastetulla tai manuaalisella tuonnilla toisesta järjestelmästä, tai niitä voidaan lisätä yksitellen suoraan palveluun. Tässä ohjeessa käymme läpi, miten yksittäinen henkilö lisätään suoraan palveluun.
Mikäli lisättävä henkilö on jo perustettu ja hänen tunnukset poistettu käytöstä, tulee poistettu henkilö palauttaa. Henkilölle, joka palaa työsuhteeseen ei tule luoda uutta käyttäjätunnusta palveluun. Ohje henkilön palauttamiseen löytyy täältä.
Yksittäisen henkilön lisääminen
Siirry Henkilöt-näkymään Työsuhde-osiossa. Valitse Lisää henkilö.
Lisää avautuvassa näkymässä halutut tiedot henkilölle. Palvelu antaa automaattisesti seuraavan vapaan henkilönumeron, jonka voi tarvittaessa vaihtaa. Tarkempia tietoja henkilön tietokentistä löydät täältä. Henkilön lisäämisessä pakolliset kentät on kuvattu tässä artikkelissa.
Paina sivun alalaidasta tallenna, kun tiedot on syötetty.
Tallennuksen jälkeen avautuvalta sivulta voit siirtyä lisätyn henkilön tietoihin tai henkilölistaan. Vaihtoehtoisesti voit myös lisätä toisen uuden henkilön.
Siirry lisätyn henkilön tietoihin -linkistä aukeaa työntekijän täydellinen henkilökortti, johon voidaan tallentaa lisää henkilön tietoja.
- Muista täyttää myös työsuhteen alkupäivä, yksikkö sekä esimiehet.
- Muista määrittää työntekijälle asetusryhmä, jos työajan laskenta on käytössä. Ilman asetusryhmää henkilöllä ei ole lainkaan laskentaa työajassa.
- Muista määrittää työntekijälle oikeat roolit. Ilman oikeita rooleja työntekijän oikeudet palvelun toiminteisiin on rajoitettu.
Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, tallenna tiedot sivun alalaidasta.
Oletusarvot uutta henkilöä lisättäessä
Kun uusi henkilö lisätään henkilölomakkeella, käyttäjätunnus saa oletusarvon, joka perustuu henkilön etu-ja sukunimeen. Se voidaan muuttaa ennen tallennusta.
Myös henkilönumeroksi tulee automaattisesti seuraava vapaa numero, ellei toisin määritetä.
Käyttäjätili on oletuksena aina käytössä lisättäessä uutta henkilöä.